Samenwerken

Vegter Fysiotherapie werkt nauw samen met podologen, podotherapeuten en medisch pedicures.

Voetcentrum Dordrecht

Op de Octant in Dordrecht werk ik samen met Voetcentrum Dordrecht. Hier werken professionele medisch pedicures. We bundelen hier onze krachten om patiënten met voet-, enkel- en/of onderbeenklachten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Tevens werk ik hier samen met een podotherapeut van Hallux voetexperts. Sinds 1 januari 2020 houden wij regelmatig een gezamenlijk spreekuur. Op een aantal dinsdagmiddagen tussen 13.00-14.00 zitten de podotherapeut en ik voor u klaar. Samen luisteren en kijken wij naar uw (voet)klacht. Wellicht heeft u aan een simpel advies genoeg, of misschien wordt er een vervolgbehandeling geadviseerd. 

In Dordrecht werk ik samen met de medisch pedicures van voetcentrumdordrecht.nl.

Voetfysiotherapie in Tilburg

In Tilburg werk ik als voetfysiotherapeut bij FysioProMotion. Door training, oefening, coaching en advies werken we samen aan jouw herstel!

Vegter Fysiotherapie draagt een warm hart toe aan de stichting Sport For Empowerment Sierra Leone en de Dordtse Reddingsbrigade.

Sport For Empowerment (SFE) is een stichting die zich inzet voor de jeugd van Sierra Leone. SFE gebruikt sport als middel om de jeugd te onderwijzen en een betere toekomst te geven. Help jij ook mee?

Vegter Fysiotherapie helpt het masterteam van de Dordtse Reddingsbrigade fit te blijven.

De DRB zet zich sinds 1956 in voor waterveiligheid in Dordrecht en omgeving.